Cum te cheamă? Nux! Cum te strigă? Delicii! :))

Da, ați înțeles bine vrem să vă ispitim în livadă, în grădină și prin borcanele cu dulcețuri și zacuscă. Știm, nu ridicați din sprânceană, suntem pline de nutrienți, dar și de calorii. Să începem prezentările. Suntem surse bogate de acizi grași Omega-3 de origine vegetală, magneziu, fosfor, zinc, cupru, fier, potasiu, vitamina E, vitamina B6, arginină. E limpde însă, susțin studii recente, suntem pur și simplu delicioase, avem puteri miraculoase și jucăm un rol foarte important în creșterea duratei de viață. Așadar, pe lângă calorii aducem și beneficii excepționale sănătății – suntem aliații unui stil de viață sănătos!

Pledăm sus și tare, experții nutriționiști ne susțin, asupra consumului unui pumn de nuci de 4-5 ori pe săptămână. Astfel veți reduce riscul de apariție a diabetului, maladiilor grave, afecțiunilor coronariene etc. Și pentru că știm că vă plac foarte mult nucile, e bine de știut că porția normală este de 30 g – aproximativ 14 jumătăți de nucă, între 7 și 48 de nuci în funcție de mărime, în jur de 150-200 de calorii. Atenție! Dacă totuși nu rezistați tentației și moderația nu vă caracterizează, caloriile conținute de nuci, precum și de dulcețurile înnobilate cu nucă pot fi „arse” cu ajutorul exercițiilor fizice sau prin eliminarea altor calorii „rele” din dietă – grăsimile saturate bată-le vina.

Să revenim la proaspăt. Suntem nucșoarele prietene cu fructele și legumele cultivate ecologic ce furnizează de asemenea organismului numeroase substanțe necesare în lupta cu bolile. Oricine poate deveni un fan înrăit al fructelor și legumelor. Se pot savura crude sau gătite după rețete din reviste, cărți de bucate sau, de ce nu, inventate, dând frâu liber imaginației. Ce ziceți de niște cireșe presărate cu plante aromate, de exemplu?

Ne desfășurăm activitatea la 65 km sud de București, la 1 km de Dunăre, în partea de sud a județului Giurgiu, în bună vecinătate cu bulgarii renumiți în ale agriculturii. Solul unde sunt cultivate legumele noastre este atent îngrijit și foarte roditor. Prin urmare, întreaga producție este bogată în nutrimente.

Avem propria noastră livadă și propria noastră grădină, unde pomii sunt crescuţi în tihnă, iar legumele sunt explozii de culoare şi miresme. Acolo este atelierul nostru, acolo ne creştem fiecare ingredient din cele pe care vi le punem la dispoziţie.

De asemenea, avem drept țintă artificiile pe cerul gurii, o exaltare a papilelor gustative cu porții generoase de fructe și legume colorate, precum și cu câteva lingurițe de dulceață înnobilată cu nucă. La fel de apetisantă este și zacuscă din legume crescute cu drag în gradină. Pentru că ne plac experimentele am produs și un sortiment de zacuscă cu nucă. De la dulce la picant, fiecare sortiment te provoacă să abordezi altfel conținutul. Fie că e vorba de dulceață, de zacuscă sau de salata de ardei kapia copt surpriza te pândește cu fiecare înghițitură. Deschizi borcanul și te îmbie aroma, guști și descoperi fructul, leguma… nuca.

Pentru că vrem să dăm culoare meselor, pentru că fructele și legumele cu o culoare veselă sunt totodată bune și pentru sănătate atât crude, cât și gătite, formăm o echipă îndrăzneață care își propune să îmbine cu succes bunul gust cu preocuparea permanentă pentru un stil de viață sănătos. Alege să mănânci colorat și delicios pentru a te bucura de o sănătate bună și a deborda de o energie molipsitoare. De pălăvrăgit o să tot pălăvrăgim, căci ne așteaptă o minunată călătorie menită să aducă zâmbete și voie bună, sănătate și chef de viață cu fiecare înghițitură!

Încă ceva! Am decis să creăm o comunitate a delicateselor unde veţi găsi: prieteni pregătiţi să vă ofere sfaturi, să vă împărtăşească din propria experienţă, să vă atenţioneze când e cazul, dar mai ales să vă amintească, din când în când, despre tot felul de bucurii mărunte. Apoi, dacă veţi face parte din comunitatea noastră, veţi afla zilnic secrete pentru sănătatea şi frumuseţea voastră, exterioară şi interioară. Şi, nu în ultimul rând, aici veţi avea mereu pus deoparte, o dulceață, o zacuscă, o salată de ardei kapia copt.

dr. Steven G. Pratt

„Dacă aș putea inventa un medicament care să ne ofere toate beneficiile pe care le aduce un pumn de nuci, aș fi cu siguranță miliardar.”

Producția noastră corespunde standardelor impuse de Uniunea Europeană producătorilor de alimente și mai presus de toate aceste certificate și atestări se află grija cu care cultivăm și preparăm produsele marca Nux delicii. Este sănătos pentru noi, este sănătos și pentru voi!

Produsele noastre

0
Fructe
0
Legume
0
Zacuște
0
Salate de ardei kapia copt
0
Dulcețuri