[vc_row][vc_column][vc_media_grid gap=”4″ initial_loading_animation=”none” grid_id=”vc_gid:1513179610336-8025d896-8c24-9″ include=”5308,5307,5306,5305,5304,5303,5302,5295,5294,5293,5292,5290″][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column][vc_media_grid gap=”4″ initial_loading_animation=”none” grid_id=”vc_gid:1513179610336-8025d896-8c24-9″ include=”5308,5307,5306,5305,5304,5303,5302,5295,5294,5293,5292,5290″][/vc_column][/vc_row]
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Marius, hard working băcan de când s-a născut, visează mâncăruri creative, respectă ingredientele, gătește cu bucurie și… iubește nucile. Titulatura este pusă’n cui și libertatea de a te juca liber
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tot mai prezente în bucătărie, surse bune de potasiu și de cupru, ciupercile sunt cultivate în cantități tot mai mari. Astfel gama de ciuperci de cultură s-a lărgit, iar pe
[vc_row][vc_column][vc_column_text]În fiecare an trăim emoţia aşteptării… a momentului când grădina intră în ritmul ei şi a întregului proces prin care trecem împreună, de la plantare, răsaduri, creşterea şi transformarea plantelor,
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sfecla este considerată un superaliment, iar de-a lungul timpului şi-a câştigat acest renume cu mult efort, numeroşi oameni vorbind despre efectul benefic pe care l-a avut consumul de sfeclă roşie