[vc_row][vc_column][vc_column_text]Emoții, bucurie, pasiune, artă culinară, bun gust… într-o seară de neuitat pentru echipa Nux delicii și pentru toți cei prezenți la Voilà Bistro, locul magic unde ne-am dat întâlnire, prietenii nucșoarelor. Timpul parcă a zburat, clipele s-au scurs în grabă, și tare am fi vrut să-l să mai ținem în loc să tot degustăm (gustările surpriză pregătite cu inspirație și dibăcie în bucătăria lui chef Radu Dumitrescu, aka COOKatar – salată picantă kapia cu macrou afumat, zacuscă cu nucă și brânzeturi frantuzești, zacuscă pleurotus cu măsline, zacuscă de vinete cu cârnați de Mangalița, brownies și musli cu iaurt, ambele cu dulcețurile Nux delicii) și să pălăvrăgim în voie. Promitem că acesta este doar începutul, că o să vă ținem aproape cu noutăți și cu delicii de la Nux Delicii 

P.S.: Să lăsăm imaginile să dezvăluie cum a fost prima noastră iesire în lumea pasionaților de gourmet și să stârnească pofte, multe pofte!

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1514392195268-d807efc3-6f33-9″ include=”5436,5419,5440,5439,5411,5422,5415,5434,5407,5441,5430,5426,5433,5414,5416,5429,5432,5410,5437,5431,5435,5423,5420,5427″][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Explore More

Marius Tudosiei, promotorul mâncărurilor sănătoase și creative

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Marius, hard working băcan de când s-a născut, visează mâncăruri creative, respectă ingredientele, gătește cu bucurie și… iubește nucile. Titulatura este pusă’n cui și libertatea de a te juca liber

Ce mult ne place… pleurotus

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tot mai prezente în bucătărie, surse bune de potasiu și de cupru, ciupercile sunt cultivate în cantități tot mai mari. Astfel gama de ciuperci de cultură s-a lărgit, iar pe

Tartă cu dovleac, mere şi nucă

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Odată cu Nux delicii, am învăţat, dincolo de multe lucruri noi despre natură şi despre oameni în relaţie cu ea… să am curaj. În primul rând, să îndrăznesc să fiu

Grădinărit, între terapie şi artă

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Acum câteva săptămâni am ajuns acasă pe la ora 22.00, era întuneric şi deja destul de frig. Ne resimţeam după o zi solicitantă la job, dar… Primisem în dar câteva