[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dacă m-ar pune vreodată cineva să aleg între a prepara o cină sau a prepara un mic dejun, aş alege, fără ezitări, un mic dejun copios. Şi nu pentru că este mai simplu de pregătit, ci pentru că are o putere şi un farmec numai ale lui.

De aceea, iubesc să luăm micul dejun în vacanţă, oriunde mergem, să stăm câteva ore bune la masă cu prietenii dimineaţa sau să prepar tot felul de reţete inedite, special pentru masa mea preferată din zi. Dacă la micul dejun sunt fericită, toată ziua sunt fericită. Dacă micul dejun nu a fost unul săţios şi gustos, nici de-a lungul zilei nu am energia necesară. Aşa că, m-am gândit să vă propun o serie de reţete pentru dimineţi senine şi delicioase. Cu multă energie!

O să încep cu o reţetă foarte simplă – Musli cu dulceață (noi am ales dulceaţa de vişine, dar puteţi alege dulceaţa voastră preferată, oricare ar fi ea). Este o reţetă foarte sănătoasă, iar dulceața îi oferă o aromă specială, un gust uşor dulceag şi o textură fină.

Aveţi nevoie de: 

Câteva linguri cu amestec de seminţe (ultima oară eu am cumpărat un amestec cu miez de seminţe de floarea-soarelui, seminţe de in, miez de seminţe de dovleac, seminţe de susan). Toate aceste seminţe ajută la digestie şi oferă energie de-a lungul unei zile întregi.

Câteva linguriţe de dulceață la alegere.

1 sau 2 cutiuţe cu iaurt sau lapte de migdaleîn funcţie de cât de mare vreţi să iasă compoziţia.

Amestecaţi toate ingredientele, după care bucuraţi-vă![/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”author”][vc_column][vc_column_text el_class=”authorInfo”]

Eu am pus dulceața de vişine deasupra şi am lăsat-o să se încorporeze singură, îmbinându-se încet cu laptele şi cu amestecul de seminţe.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1519408505388{margin-bottom: -85px !important;}”]Pentru o combinație delicioasă încearcă musli alături de:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Explore More

Marius Tudosiei, promotorul mâncărurilor sănătoase și creative

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Marius, hard working băcan de când s-a născut, visează mâncăruri creative, respectă ingredientele, gătește cu bucurie și… iubește nucile. Titulatura este pusă’n cui și libertatea de a te juca liber

Zacuscă cu ardei kapia din belşug

[vc_row el_class=”product”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Se pare că pentru prima oară în istorie, oamenii au mâncat ardei kapia în jurul anilor 7000 î. Hr. Unde? În America Centrală. Însă… nu se ştie sigur,

Păstrăv la cuptor, pe pat de ardei graşi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dincolo de faptul că suntem pasionaţi de gustul bun şi de proprietăţile extraordinare ale păstrăvului, am descoperit că acesta nu are nevoie de artificii culinare pentru a deveni, rapid, simplu

Tartă cu dovleac, mere şi nucă

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Odată cu Nux delicii, am învăţat, dincolo de multe lucruri noi despre natură şi despre oameni în relaţie cu ea… să am curaj. În primul rând, să îndrăznesc să fiu