Nucile, frumuseţe din interior către exterior

Nucile, frumuseţe din interior către exterior

Despre impactul consumului de nuci asupra organismului uman o să îţi tot oferim informaţii noi, mai ales pentru că nucile reprezintă o sursă inepuizabilă pentru sănătatea ta. Mai puţin punctată, deşi cu un impact la fel de considerabil, este capacitatea nucilor de a avea grijă de frumuseţea ta.

În cazul nucilor, cel mai mult îmi place factorul lor puternic de conservare înmagazinat în fiecare mic fruct, dar şi puterea lor de a oferi frumuseţe din interior către exterior. Prin conţinutul lor bogat în nutrienţi şi vitamine, nu numai că previn anumite aspecte ce ţin de frumuseţe, dar efectiv au grijă să fii cât mai mult timp frumoasă, cu un tonus bun. Pentru că ele nu au un efect direct asupra exteriorului, ci unul complex, de ansamblu, protejând sănătatea corpului în cele mai mici componente ale sale, ceea ce se relevă în exterior prin felul cum arată pielea, prin tenul curat şi ferm, încetinirea procesului de încreţire a pielii, dar mai ales prin luminozitatea pe care o vei resimţi în privire. Ceea ce face din nuci, nişte prietene cu adevărat de nădejde, care vor fi alături de tine mereu, nu numai punctual, când vrei să elimini ceva.

Pielea frumoasă cu nuci se păstrează!

Dacă ai fi nevoită să-ţi plăteşti nişte gardieni care să te ferească de îmbătrânirea pileii, sigur nu ai da greş cu nucile. Antioxidanţii din aceste fructe protejează grăsimile delicate din celulele tale şi împiedică procesul de deteriorare, de oxidare, implicit de îmbătrânire. Iar pielea ta va fi elastică şi radiantă.

Slăbeşte cu… nuci!

Deşi peste tot auzi că nucile sunt alimente foarte bogate în calorii, ai încredere că ele, precum toate fructele cu coajă lemnoasă, sunt extrem de benefice pentru scăderea greutăţii corporale. Există un mic şiretlic al naturii – grăsimile din nuci nu sunt absorbite în totalitate de către organism: studiile au arătat că organismul uman absoarbe cu 21% mai puţine grăsimi din nuci.

O dietă cu nuci pentru sâni sănătoşi

Pentru a te asigura că sânii tăi sunt sănătoşi şi protejaţi de expunerile la tot felul de afecţiuni, sfârşind cu cancerul de sân, te sfătuim să ai o dietă cu un indice glicemic mic şi cu o cantitate echilibrată de fibre vegetale şi grăsimi vegetale, adică o dietă cu nuci.

Omega 6 şi vitamina B7, de la nuci pentru părul tău!

Nucile conţin omega 6 şi vitamina B7 (sau Biotina), de aceea ele ajută la regenerarea firului de păr şi odată cu asta la îmbunătăţirea acestuia cu fiecare regenerare. Tot nucile, prin întreaga lor compoziţie, au grijă de sănătatea scalpului tău.

Uleiul de nucă – un derivat miraculos

E, B1, B2, B3, vitamina A, E, K, fosfor şi lecitină – toate aceste minuni de la natură fac din uleiul de nucă un aliat al cosmeticienilor din întreaga lume. Mai mult, în cazul uzului extern, cum ar fi masajele locale, uleiul de nucă ajută la relaxarea musculaturii, îmbunătăţirea circulaţiei şi, astfel, a varicelor şi circulaţiei periferice.

Nucile nu îngrașă, contrat vechilor credințe. Ele conțin grăsimi nesaturate care ajută la scăderea colesterolului.

Delicatesele Nux delicii vă așteaptă

Găsiți in magazin dulcețuri innobilate cu nucă, zacuște și salată de ardei kapia copt