[vc_row][vc_column][vc_column_text]Considerate fructele iubirii şi ale împăraţilor, portocalele sunt adevărate minuni pentru sănătate. Acestea au în componenţa lor o cantitate mare de folaţi, potasiu şi vitamina C, ceea ce reduce riscul atacurilor de cord cu până la 19%.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Delicatesele Nux delicii vă așteaptă” h2_font_container=”font_size:20px” h2_use_theme_fonts=”yes” h4=”Găsiți in magazin dulcețuri innobilate cu nucă, zacuște și salată de ardei kapia copt” h4_font_container=”font_size:14px” h4_use_theme_fonts=”yes” shape=”square” style=”flat” color=”grey” add_button=”right” btn_title=”Magazin” btn_style=”flat” btn_color=”warning” btn_align=”right” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-shopping-cart” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nuxdelicii.ro%2Fmagazin%2F|||” btn_button_block=”true” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true”]

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Explore More

Marius Tudosiei, promotorul mâncărurilor sănătoase și creative

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Marius, hard working băcan de când s-a născut, visează mâncăruri creative, respectă ingredientele, gătește cu bucurie și… iubește nucile. Titulatura este pusă’n cui și libertatea de a te juca liber

Fructul lunii iulie: CAISA

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Luna iulie este o lună bogată şi, oricât de capricioasă ar putea fi uneori, aşa cum este anul acesta, ne oferă în dar multe cadouri excat din inima naturii. Dintre

Post pentru sănătate!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Cu origini în tradiţia iudaică, Postul are o istorie veche şi foarte bine înrădăcinată. Credincioşii îl împart în ascetic sau total, abţinerea de la unele alimente pe o perioadă mai

Ce mult ne place… pleurotus

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tot mai prezente în bucătărie, surse bune de potasiu și de cupru, ciupercile sunt cultivate în cantități tot mai mari. Astfel gama de ciuperci de cultură s-a lărgit, iar pe