[vc_row][vc_column][vc_column_text]Emoții, bucurie, pasiune, artă culinară, bun gust… într-o seară de neuitat pentru echipa Nux delicii și pentru toți cei prezenți la Voilà Bistro, locul magic unde ne-am dat întâlnire, prietenii nucșoarelor. Timpul parcă a zburat, clipele s-au scurs în grabă, și tare am fi vrut să-l să mai ținem în loc să tot degustăm (gustările surpriză pregătite cu inspirație și dibăcie în bucătăria lui chef Radu Dumitrescu, aka COOKatar – salată picantă kapia cu macrou afumat, zacuscă cu nucă și brânzeturi frantuzești, zacuscă pleurotus cu măsline, zacuscă de vinete cu cârnați de Mangalița, brownies și musli cu iaurt, ambele cu dulcețurile Nux delicii) și să pălăvrăgim în voie. Promitem că acesta este doar începutul, că o să vă ținem aproape cu noutăți și cu delicii de la Nux Delicii 

P.S.: Să lăsăm imaginile să dezvăluie cum a fost prima noastră iesire în lumea pasionaților de gourmet și să stârnească pofte, multe pofte!

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1514392195268-d807efc3-6f33-9″ include=”5436,5419,5440,5439,5411,5422,5415,5434,5407,5441,5430,5426,5433,5414,5416,5429,5432,5410,5437,5431,5435,5423,5420,5427″][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Explore More

Marius Tudosiei, promotorul mâncărurilor sănătoase și creative

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Marius, hard working băcan de când s-a născut, visează mâncăruri creative, respectă ingredientele, gătește cu bucurie și… iubește nucile. Titulatura este pusă’n cui și libertatea de a te juca liber

Sucuri naturale de vară! Pink Peack

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Faceți din weekend-urile de vară, mini-vacanţe de neuitat. Pentru că azi este sâmbătă, vă recomandăm: o baie de soare, o pălărie şic, ochelari de soare şi un… Pink Peach: combinaţia

Musli cu dulceață

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dacă m-ar pune vreodată cineva să aleg între a prepara o cină sau a prepara un mic dejun, aş alege, fără ezitări, un mic dejun copios. Şi nu pentru că

Păstrăv la grătar, cu vinete, ardei, roşii şi porumb

[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”author”]Am adunat cele mai colorate legume din curte, proaspete, cu un miros pe care ne e aproape imposibil să vi-l descriem în cuvinte. Şi ne-am jucat. În primul rând,